Dag 2 Casa dos Sonhos – hviledag.

Mariannes innlegg.

Vi har noen utleiehus vi  skal se på, vi har planlagt å tilbringe desember, januar og februar i Algarve. Helst i innlandet, bort fra turistblokkene i Albufeira og resten av Vest-Algarve. Vi foretrekker Øst-Algarve som er fredeligere og ikke dominert av hotellbebyggelse. Innland og langt ute på landet er supert.

P1020084

Datura utenfor nabohuset

Rett ovenfor vår lille leilighet bor det en portugiser som har en stakkars liten hund som står i en lenke. Hunden får ikke noe annet enn mat, ingen omsorg, ingen tur, ingenting! Eieren påstår at hun er loco. Den samme eieren har to andre hunder og fem katter som får lov til å være inne i huset. Ann og jeg syntes det var forferdelig å se på, og selvfølgelig måtte vi involvere oss. Han tillot at vi fikk ta Foffy med på tur, fin trim for alle.

På tur med Fofinha

På tur med Fofinha

Foffy er langt ifra loco, en flott og elskelig hund som har sin store opplevelse hver dag når vi går tur med henne. Men hva skjer når vi reiser hjem? Vi har skumle planer om å forplikte husverten George, han er engelskmann og hundeelsker. Han har bare ikke ville involvere seg i naboens dyrehold. Mange portugisere er desverre ikke så opptatt av katter og hunders velferd, og George vil ikke være moralens vokter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s