Flyttesjau – den ultimative multitasking

Ann-Maris innlegg.

«Jeg  trodde lenge at jeg ikke kunne tjene både Gud og Mammon, men så oppdaget jeg multitasking». Ukjent.

Når man skal pakke ned et hjem blir multitasking veldig aktuellt.multi

Jeg skal slutte med det.

Jeg skal slutte med det.

Det ene skal gjöres og det andre ikke glemmes, banankasseflyten skal väre jevn, tusjen til å merke med skal ikke trille ivei og forsvinne i en kasse, og Återvinningen bör ikke ha stengt når man har fylt bilen med kasteting. Derfor er det fint å kunne gjöre litt av alt hele tiden, og dessuten innbille seg at man er effektiv. Selvsagt er det ikke effektivt.

Helt sant

Helt sant

Det har fått opp öynene mine for folkeeventyrets «mannen som skulle stelle hjemme». Noen som husker ham? Kortversjonen er at han syns kona bare går og drar seg mens han arbeider ute på åkrene. Ok, bytte, og det går som det må gå.  Han tapper öl, mater grisen, koker gröt, tjorer kua og kjerner smör. Når mor blir lei av å vente på matklokka labber hun hjem. Grisen er död, ölet er utover kjellergulvet, flöten er utover kjökkengulvet, kua henger i et tjor utfor taket, og gubben står på hodet i grötgryta. Han begynte med multitasking uten forbehold, dere vet «going all in».

det skal en riktig mann til for å forkludre helt.

det skal en riktig mann til for å forkludre helt.

Omtrent sånn föler jeg meg nå. Men imorgen tidlig setter jeg meg på flyet til Faro, og der henter Marianne meg. Hun har dessuten nettopp ringt og fortalt at husverten har montert inn ny flott ovn i min nye stue, til vinterlunk av et gammelt skinn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s