Så er det endelig over!

Mariannes innlegg.ski2

VM på ski er over og man kan konsentrere seg om andre ting? Ikke i det hele tatt, nå begynner jo VM i skiskyting! Det er meldt 22-23 varmegrader her og da blir det utekontor som gjelder.

P1100680

Noen har gitt opp skisesongen og levert skiene til loppemarked. Kanskje ikke så mange kjøpere i Algarve

Det krever sin kvinne fullt ut å holde rede på starttider og klokkeslett. Klokken er 11 i Portugal når den er 12 i Norge. Vi ville jo gjerne ha med oss alt, men måtte prioritere. Det ble langrenn og langrenn. De gjorde det jo bra i både hopp og kombinert, men man kan jo ikke se på alt. Når det er litt småkjølig, må man jo sitte inne og se på TV på PC’n, og det er stressende nok, dårlig dekning og man må ha radioen klar når nettet begynner å snurre og stopper opp. Mine helter er jo Bjørgen og Johaug, for ikke å snakke om Heidi Weng som jo bare er kjempeherlig. Dumt når man ikke får med seg innspurten grunnet dårlig nett. Kjempepositive damer, aldri hører man at de snakker negativt om konkurrentene, uansett hvilken plass de selv havner på.

Noen av gubbene gjorde det jo også bra, men for meg er det Bjørgen som er dronningen – ingen over og ingen ved siden, uansett kjønn. Og veldig bra at svenskene fikk sine medaljer. Charlotte Kallas glede over å vinne var verdt å følge.

pcNå er det jo ikke slutt på vinterkonkurranser, det blir nok flere timer foran PC’n. Når det nå er blitt mye varmere i landet kalt «Syden» flytter vi ut med sendingen i bakgrunnen. Da kan man drive med nyttige ting som å plante, så og luke. Ikke minst følge etter sommerfuglene for å fjerne eggene de legger på blomkarsen. Innimellom sendingene må man jo også ut for å kjøpe mat og handle inn mer jord og flere krukker til plantene som kommer i hus hver gang vi er på et hagesenter eller bare på en tur i skogen.

RIMG2140

Fia er godt fornøyd med å slippe snø og slaps. Mye bedre å krølle seg rundt stammen til appelsintreet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s