Juleforberedelser

RIMG1726

Gavepakking i trivelige omgivelser

Ann-Maris innlegg.

«Send julepakkene i god tid, sånn at postkontoret rekker å rote dem bort i god tid til jul». Ukjent.

Klart det blir jul i år også: 7 sorter inn-og ut-kaker, sylte, rull,sne langt oppover knærne for å få juletreet i hus, og rundvask så grønnsåpeeimen ligger tung over hus og hytte!? Glem det.                                                  Sist jul bygde Marianne og jeg egendesignet juletre av kristtorn, oliven, mastiks og johannesbrødtre, det ble prektig. Vi gjør det omigjen..

juletrehogst - medronho

juletrehogst – medronho

Just nu sitter vi på takterrassen og legger enslags plan. Riktignok er den belemret med sidesprang, krumspring, og betydelige innslag av ad-hoc-løsninger, men det er en plan. Først et planleggingsmøte, det  er igang.tenkeboks

kl.1000 lokal tid – møtet satt. Dagsorden godkjent og er som følger:

Pkt. 1    Gjennomgang av gjøre-liste

Pkt. 2      Gjennomgang av kjøpeliste

Kl. 1100 Lunchpause – nybakt brød, grønnsakgrateng, hvitvin.

Kl. 1400 Møtet gjenopptatt. Repetisjon av punkt 1 og 2.

Pkt. 3  Planlegge produksjon av 1 stk troll, gave til husverten.Hun er det absolutte motstykke til troll, så hun trenger en liten motvekt så hun får en flik av foten.

Pkt. 4. Prøve via røyksignaler å få kontakt med the fridge-man og the car-man.                      (bilen starter ikke). Marianne er ansvarlig for røyksignalene.( De svarer                      ikke på tlf for tiden.).

Pkt. 5 Starte oppvaskmaskinen.

Pkt. 6 redigere videoen fra julekonserten vi overvar her om dagen.

nisser kommer i mange forkledninger

nisser kommer i mange forkledninger

Pkt.7 Julegavepakking .

Kl. 2000. Møtet hevet.

Enighet om at gjennomgangen har vært særdeles nyttig, spesielt med tanke på at en grundig og god plan er en absolutt forutsetning for en vellykket gjennomføring. Et blikk på kalenderen viser at vi er i rute og at det er et hav av tid før pinnekjøttet skal legges i bløt.

 

I mangel av bjørkepinner testes alternativer.

I mangel av bjørkepinner testes alternativer.

2 responses to “Juleforberedelser

  1. Så trevligt det ser ut. Tänk om jag kunnat komma! Min jul blir trots allt inte så illa den heller:: bjuden till trevlig granne på älgstek och julmys och senare på julafton skall jag vara tomte hos en afgansk familj med fyra barn. i dag skall jag upp till Hökensås camping med herrskor jag samlat in via Röda korset. Där skall vi pynta och ställa i ordning för fest på julaftons eftermiddag. Men visst hade det varit..super att åka till Fado. Kanske i januari? En riktig God jul och Gott nytt år till er båda önskar Maria

    • Kjære Maria, det er sørgelig at du ikke kan komme til jul, men vinteren er jo lang, så kanskje i januar, når mandeltrærne blomstrer? Men din juleplan høres jo fin ut! I løpet av dagen legger vi på Facebook julehilsen fra Fia.
      Mange hilsener fra Marianne og Ann-Mari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s