På reisende fot -igjen

Ann-Maris innlegg.

«Man reiser ikke fra noe, man reiser til». Mitt eget utsagn.

Så var denne arbeidsferien slutt. På tide å komme seg hjem til Tidaholm til annet arbeide. Her i Mealhas har arbeidet mye bestått i å få orden på Mariannes mer enn 100 planter som brutalt ble gravd opp fra Långstugan, renset for jord, pakket andføttes i banankasser og transportert i glødende het bil i opptil 38 grader varme, 3600 km gjennom Europa. 2014-06-11 23.02.43

Thor arriverte 2 dager før Marianne, kattene og meg. Han hadde tømt bilen for både planter og annet, kjøpt inn jord og satt de stakkars staudene i skyggen. Men det var ingen tid å miste hva gjelder plantene, bare ut etter mer krukker og full rulle. Etpar mil herfra ligger en flott krukkemakerbutikk som vi har besøkt mange ganger, og mye flott derfra er nå i hagen her. Heldigvis behøver krukker ikke å være frostsikre her, så prisen blir jo mer overkommelig. Godt når det behøves mange!2014-06-23 12.59.56

Når natten faller på leser jeg for tiden Goethe – reise i Italia 1786-1787. Han brukte forferdelig mange ord på sine beskrivelser, 483 sider. Dessuten ganske pompøs og selvgod. Jeg er for sliten ikveld til å dra det så langt, noen er sikkert glade for det.

Flyet mitt går imorgen formiddag, og flyselskapenes uransakelige veier gjør at det er billigere og fortere å fly til Gardermoen enn til Gøteborg. Heldigvis trår bror Ronald til; henter meg, gir meg hus og seng over natten, og får meg på bussen hjem. Der står Thor og henter meg. Det blir fint å komme hjem også.2014-06-09 20.15.07

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s