Hej, Sverige og spesielt mor Maria.

Fias innlegg:
«Så er vi her – i varmen! Og det må jeg si, det er varmt. Jeg for min del syntes 40 grader de to første dagene var litt i overkant. Vanskelig å finne en passe kjølig soveplass. Fosterbror Sylvester insisterte på at det var bedre å sove inne, men jeg trodde ikke på det. Nå har jeg lært at han hadde rett.

P1080678

På tur med Air Berlin

Ellers: Flyturen fra Sverige gikk fint for mitt vedkommende. en snerten liten reisebag hadde jeg,
og fant ut at med litt hjelp av Ann kunne jeg ha hodet ute selv
om flyselskapet sier at det er strengt forbudt. Verre var det nok for Ann som hadde fått en vond knekk i korsryggen under all flyttestyret. Hun måtte jo sitte foroverbøyd for å klappe og klø meg hele turen og jeg hørte sukk og smertestønn fra henne. Men ærlig talt; hva er viktigst? Katt eller menneske? Jeg er ikke i tvil om hva de fleste vil svare, det gir seg selv. Sylvester, den arrogante, verdenvante reisende var selvfølgelig rolig og avslappet under hele reisen.

Jeg har får mye skryt for min oppførsel på reisen, Ann og mor Marianne hadde tydeligvis utstyrt seg med kluter, bleier og dufthemmende midler fordi de ikke trodde at jeg skulle fikse dette. Mangel på tillit kaller jeg det. Mennesker, altså!!

P1080790

Takvandring hjemme i Mealhas

P1080795

En yndlingsplass under gummifiken og campsis

P1080765

i matfatet, like før jeg overtar Sylvesters

Men saken er at her har jeg det toppers. Jeg har funnet mine favoritställen hvor jeg kan sove. Det er jo vanligvis de samme stedene som Sylvester liker, så han er muligens litt frustrert over det. Jeg bryr meg ikke om det, man må tenke på seg selv først og fremst. Matlysten er på topp, jeg har jo alltid en teori om at

Sylvester får bedre mat enn meg, så jeg tar gjerne over matskålen hans før min er tom. og tro det eller ei – han trekker seg bare tilbake når jeg gjør det. Han er vel ikke helt god i hodet, tenker jeg. Men som mor Marianne pleier å si: «Men dette blir bra!» Og gamlemor Ann stemmer i. Dessuten; mor Maria har  sikkert også meninger om det.

Fia på vei fra taket

På vei fra takterrassen

Her i landet kan jeg fortelle om fiskediskene. Fantastisk, jeg får så mye fisk jeg vil ha. Fersk fisk som man bare kan drømme om i svenske og norske supermarkeder. Anbefaling til deg mor Maria: Kom og besøk oss!

2 responses to “Hej, Sverige og spesielt mor Maria.

  1. Så må Fia äntligen fått det riktigt godt på gamle dager efter en äventyrlig livsresa. Så här var det ju: djurhem i Jönköping, till matte Maria i höghus på Österängen i samma stad, till Stenbacken i Acklinga, några ganska goda år, till Tidaholm och vantrivsel i lägenhet och så till ny husse i Gate utanför Hjo, lämnad av honom i skogen utanför Skara – hur nu det tillgick – och hämtad av matte Maria igen och nu till lägenhet i Tidaholm men inte så särdeles godt med styvbror Sigge och därför iväg till Stenbacken igen och så ÄNTLIGEN hemma hos nya matte Marianne. Slutet godt allt godt! Till stor lycke åt er båda från gamla matten.

    • hej, Maria! Fia har det värkligen trevlig nu, och vi har lovat att du kommar och hälsar på under vinteren nångång.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s