Men sånn kan vi jo ikke ha det! Svart skjerm!

Mariannes innlegg

Datamaskinen er en dust. Peter Drucker 

Her skulle det vært et innlegg av Ann-Mari – på søndag! Men hva skjer – Lillturken som hennes lille laptop kjærlig kalles vil ikke. Harga-Laptop-Acer-Maret-2013-Daftar-Harga-Laptop-Acer-Maret-2013Harga-Notebook-Acer-Harga-Netbook-Acer (2)Svart skjerm – krise!!!! Lill-turken heter den fordi den er liten og turkis, men hva hjelper det med et fint navn hvis den ikke funker. Nå er det å finne garantien og PC-doktoren for å sjekke hva som har skjedd.

Jeg og Sylvester reiser hjem på søndag 20. april, det blir en lang dag for den lille katten. Da vi reiste nedover verken spiste eller drakk han noe på hele turen. Nå skal vi mellomlande i Berlin og
turen vil ta ca. 9 timer. Ann eller nevø Thor (eller begge) henter oss i Göteborg. Det blir fint å komme hjem til katten Fia, neste gang jeg reiser hit blir hun med. Hun kommer kanskje til å være mer sosial ovenfor kattene i «gatta» enn Sylvester er. Han vil gjerne, men er som nevnt tidligere litt pysete. I dag ga jeg meg over og satte ut mat til nabokattene som hver gang døren står åpen kommer inn for å sjekke Sylvesters mat. P1080133Ingen sjenanse der i gården. Det kan man si at de satte pris på. Sylvester lå i sofaen inne og så på fråtseriet. Og fant ut at han selv ville ha noe, ikke tørrfor, men Gourmet, selvfølgelig! Det skal også sies at vi har overflod av tørrfor for katter. En dag da jeg i full fart skulle kjøpe kattesand grep jeg en pose som så ut som det kunne være det. Og det var det slett ikke. Og lang ble min lille maske da jeg oppdager at det jeg tømte i Sylvesters sandkasse var akkurat det – tørrfor – 5 kg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s