The Day After

Ann-Maris innlegg.

«Hjemlengsel er egentlig filosofi, en trang til å kjenne seg hjemme overalt» Friedrich Leopold von Hardenberg.

Javel, men så? Jeg er altså hjemme igjen da. Jeg elsker ubestridelig min familie, og mitt lille sted i Tidaholm, og jeg har katter og høns som jeg har savnet, så det er ikke det, men – er virkelig 3 måneder SÅ lite? 3 måneder er bare i runde slenger 7 millioner780000sekunder, og tro meg, det går på et blunk.Så mye å gjøre og så lite tid timeglassEtter disse fattige sekunder følger avskjed og på toppen en tur med Norwegian. Ikke bra i det hele tatt.

Marianne kjørte meg til flyplassen, og intet ondt anende ventet jeg på at Kjos skulle invitere meg ombord, for i sin raushet med billige billetter frakte meg nordover. Det ble ikke akkurat sånn…….fly

Innsjekkingen startet 1 time og 25 minutter før avgang. 3 skranker, ingen fare. Bare det at da jeg i min kø var nesten fremme, kom skrankedamen på noe viktig, dro igjen klaffen, meddelte at hun hadde noe viktigere å gjøre, og gikk. Tilbake sto vi 4 i restkø og rykket tilbake til sist i en annen kø. Da billett -pass-kniv-neglefilkontollen var over, var det ingen tid til å surre, sjekke taxfree og denslags, nei, fullt firsprang for å komme ombord, høyttalerne var i full sving med å etterlyse oss for akutt fremmøte. Jeg gjorde jamen så godt jeg kunne! Damen som ønsket velkommen ombord meldte at, nei inga tidningar, men «vi har viffi», av meg tolket dithen at den røde hermetikkboksen hadde muligheter for Wi-Fi.Men langt ifra. Vi fikk vite at «viffien» bare fungerte over 10 000 meter, og dit skulle vi bare i ny og ne, fordi luften var så full idag. Jaha. Inget annet enn å ta en pils da? Nei, dessverre, den ene vognen med drikke var ombord i et annet fly, de første 18 radene fikk. Jeg satt på rad 23. Men det var forsåvidt heldig, ettersom det snart kom en høyttalermelding om «teknisk feil» på toalettene! Da er det like greitt å være tørrlagt.do

Denne bloggen kommer neppe til å bli sponset av Norwegian, men sannheten får gå foran. Det var gjennomført dårlig, med unntak av at man kan ha hele 10 kg håndbagasje, og at landingen var myk og fin.

Om toget fra Arlanda etter en søvnløs natt er inget å melde. Yaroslav hentet meg i Skøvde, og hverdagstralten trenger på. Jeg går ut fra at ingen vil lese om hvor mye kvist og fjorårsblomster, ugress og snegler som skal ryddes i.krokus Derfor blir min aktivitet på bloggen gjennom sommeren antagelig redusert til hver søndag, Marianne får svare for seg, hun er ikke innkalt til den barske virkeligheten ennå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s