Samtale mellom venner

Ja, ja, Sylvester. Så er vi alene i et fremmed land.
P1070366

Alene, hva mener du med alene. Regner du ikke med Ann?

Kjære deg, Ann reiste jo i dag. Følger du ikke med i det hele tatt?

Hm, tvilsomme greier, jeg trodde hun var på butikken for å kjøpe noe godt til meg. Kan ikke huske at hun har sagt adjø. Jeg følger da med det meste, kan ikke jeg høre på lang avstand når en Whiskaspose blir åpnet, kanskje? Men det er jo ingen som forteller meg noe, hva mener du med reist? Hvor og hvorfor? Hun har jo kjøpt en godteboks til meg, hvem skal fylle den opp med snop? Kan jeg stole på at du gjør det? Ikke bra dette -skeptisk til at Ann ikke er her. hvem skal fylle matskålen min når du ikke ser at jeg er sulten? Som sagt – skeptisk!

P1070369Ann har reist til Sverige, til Fia, de andre kattene, høns og hans og Hugo. Du som blir så nervøs når noen begynner å pakke kofferten burde jo ha oppdaget at noe skulle skje. Hun har pakket og veid, pakket og veid for at Norwegian skulle godta håndbagasjen.

Har ikke sett noe, jeg er jo litt opptatt ute, det er mange katter i strøket som jeg må holde et øye med. Dessuten vet du at jeg må sove det meste av dagen i stolen bak bambusgjerdet. Man må samle krefter til takvandringen om kvelden.P1070363

Javel, men sånn er det i alle fall. I går laget Ann en vidunderlig bacalhaogryte og vi drakk en like vidunderlig Alvarinho til den. Det fine er at hun laget en så stor posjon at vi har til i kveld også. Hva tror du om det?

Jeg tar vel ikke feil hvis jeg gjetter på at den er smekkfull av hvitløk, oliven og andre uhumskheter? Men jeg vet helt sikkert at vi har fisk i fryseboksen. Hva om jeg kan få litt av den så kan du få beholde hvitløksfisken?

Ok, da sier vi det sånn.

Fint, nå har jeg ikke tid til å sludre og sladre lenger, her skal det soves før natten faller på!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s