Hvis nettguden og TV2 vil

Mariannes innlegg

Her i huset er vi mest opptatt av langrenn og skiskyting fra OL-sendingene. sprintJeg har kjøpt meg adgang til TV2 for kr 0,- en måned og det er vel det vi får. Det er jo urettferdig å skylde på TV2 for dårlig nett, det er nok nettguden som er å klandre. nettguden synes ganske enkelt ikke at man skal se på sport på TV.

Ann som knoter på svensk sier «hva som skjer ute i rymden er ikke godt å vite«. Men jeg klandrer TV2 for en elendig og uoversiktlig nettside. olringe_292På en og samme side står det alltid tre forskjellige tidspunkt for når de forskjellige øvelser begynner. Man må ty til NRK eller nettaviser for å få riktig tidspunkt. Vi hører jo også vanligvis på NRK radio mens vi prøver å få bilder fra TV2. De er sjelden i takt. I dag var det tydeligvis en av reporterne i NRK som liker å kommentere sykkelløp (heter det sykkelløp?). Han omtalte tetfeltet som om det var et gjeng syklister.

Nettet er vanligvis elendig så det har jo hendt at sendingene ligger en halv time etter «real time». Da er det forbudt å følge VG-nett eller andre aviser fra den andre PC’n.

Før, etter eller mellom sendingene er vi også på farten for å finne et feriehus for neste vinter. Avtalene må gjøres med sendeskjema for OL foran seg. Det er et riktig pes å ha ferie.

Det er mange hus å velge mellom, men det helt perfekte og til passe pris – vanskelig. Hvis det ikke er selve huset det er noe galt med, er det nabohuset. bakgårdSkrot og rot over hele gårdplassen, ikke til å holde ut å skulle se på det hver dag. Huset vi skal leie må ha en liten hageflekk, må ikke ligge ut mot en vei med mye trafikk, det må være kattevennlig, vedovn eller peis er ønskelig, helst en kolonialbutikk i nærheten. pakketurMye å tenke på når man ikke velger pakketur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s