Om Sylvester

Sylvester døde juli 2016 – savner ham veldig R.I.P.

Til min forskrekkelse har jeg oppdaget at jeg ikke er omtalt i «Om». katt1040393
Jeg er den tredje i reiseselskapet, og jeg klandrer mor for at hun først nå vil presentere meg. Jeg gjør det heller selv.

Det er altså jeg som eier Marianne, og jeg har tatt henne med på en lang ferie i Santa Barbara de Nexe i Portugal.

Jeg er ca 13 år, er ikke riktig sikker på verken mor eller far, og de jeg først bodde hos på Tyristrand likte meg ikke. Derfor satte de meg og min bror Cinzento ut i en pappeske i veikanten da vi var noen uker gamle. Vi var av de heldige, Ann fant oss og tok oss med hjem.  Det er jo en god grunn til at jeg regner Ann som en god kompis i dag.
katt1040212

Etter en stund adopterte vi Marianne og vi har bodd i Drammen, på Tyristrand, Tidaholm i Sverige og nå er jeg her – Algarve.  Jeg trives her, og min adopterte mor sier at vi kanskje en gang skal flytte hit. Det har jeg ikke noe imot, jeg liker heller ikke snø og kulde. Mine sarte poter blir kalde, og min vakre, blanke pels har ikke godt av kulden.

Når vi flytter hit blir selvfølgelig Fia med, Broder Cinzento er dessverre gått til de evige jaktmarker, og Fia kom inn i mitt liv fordi Marianne mente at jeg hadde behov for katteselskap. Jeg har jo vent meg til Fias selskap, men det var ikke så enkelt. Hun er en bestemt dame som mener at angrep er det beste forsvar. katt FiaNår jeg nærmer meg henne på vennlig vis og skal hilse med snuten får jeg ofte en ørefik for sikkerhets skyld. Som den gentlekatt jeg er tar jeg aldri igjen, men det er jo litt stressende av og til.

I det store og hele er Fia helt grei. Hun er et litt overvektig matvrak og stjeler maten min, men mat er det jo nok av i Mariannes hus. Marianne sier at Fia er en ordentlig god kosekatt, litt sjalu er jeg jo, men kosen fra mor blir godt fordelt mellom oss.

 

2 responses to “Om Sylvester

  1. Precis vad jag trodde!!! Ni kommer att flytta till Algarve. Så småningom? Det skulle jag gärna göra också om jag inte vore så rotad här. Trevligt att få en hälsning från tjocka Fia men kanhända har hon bantat ner sig nu under Thords vård. Sylvester har jag ännu inte blivit bekant med. Sammy och Sigge hälsar förstås. Han saknar Stenbackens fria liv. Stackarn! Tack för gratulationen båda! Hade tänkt förtränga det men så dök det här med Syrien upp. Ett bildspel därifrån grep tag så varför inte försöka samla in lite pengar. Det skall jag göra i dag samt bjuda på fisksoppa a la Menton, kaffe och tårta. Så får det bli. Via Röda korset har jag också startat en insamling för Syrien digitalt : via ett klick på facebooks inlägg Många bäckar… kan bidras . Utifall att ni känner för det. Ha det gott båda!

    • Hei, Maria! Når vi eller jeg flytte til Portugal med Fia og Sylvester kommer du jo selvfølgelig på besøk. Fia er ikke SÅ tjokk, veldig variabelt. Men hun er glad i mat og en riktig kosekatt. Savner henne. Hilser fra Sylvester til deg, Sigge og Sammy. Det er godt at det er noen som står på for Syriske flyktninger, skal titte på det. Ha det bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s