Om Willie Nelson og Santa Barbara.

Ann-Maris innlegg .

» On the road again, going places that I`v never been                                                            Seeing things that I might never see again,                                                                                and I can`t wait to get on the road again»          Willie Nelson

Fri tolkning av gode gamle Willie Nelson, må være at offroad også gjelder. Om så er, er han og jeg helt enig, han kan bare formulere det så mye bedre enn meg. Alle er enige om at en tur med ryggsekk, termos, kart, brødskive og kald øl er en tur pr. definisjon. Men 1 km rusletur til butikken og hjem igjen? Neppe mange følgere der. Men  Marianne og jeg har definert tur som noe med at å bevege bena slik at kroppen forflytter seg fremover = tur.  Derfor innbefatter tursamlingen vår alt fra en sving oppi bakkenutsikt1020076 etter blomster til bordet til heldags med ryggsekk. Turer kan også starte som en tenkt kortbaneøvelse på 1 km eller så, for siden å utarte til milevis. Det er her Willie Nelsom kommer inn i bildet. Det er nemlig sånn at «la oss se hva som er rundt neste sving/over neste åskam/bak den ruinen….» Man må bare vite det, om bena holder og termosekken holder ølen kald og vi er ruin1020396pensjonister med god tid, ja, da blir dagen uforutsigbar. Det er helt fint. Det viktige er : Må vite, vil se—off the road again!

One response to “Om Willie Nelson og Santa Barbara.

 1. Er veldig enig i nødvendigheten av å sjekke ut «places that i never been» og at livet leves først når en er «on the road again». dessuten fint å høre Wille her når jeg leser og skriver dette, men ALTSÅ jenter…. Den journalisten dere har til å finne ut hvem puster fortsatt og hvem ikke, kan dere uten dårlig samvittighet GI SPARKEN snarest mulig,, Willie puster, Willie lever, Willie synger, Willie turnerer..
  Selvfølgelig er jeg svært glad for at uetterretteligheten til deres ikke prisvinnende journalist (som ga meg et lite extra hjerteklapp) IKKE stemmer..
  Skjønner at det ikke var vondt ment, men dere har altså lånt øre til en noe som er en blanding av the sun og se og hør/rør «STAR MAG» …som hadde denne overskriften 10 Feb :
  “Willie Nelson dead 2014” : Guitarist killed by internet death hoax..
  Men altså …. Willie er fortsatt på jakt etter gjengrodde stier , Han og Trigger drar fulle hus også etter 10 feb,
  Willie er jo en voksen mann som nok har det meste av det levende livet bak seg, men neste gang dere leser «se & rør (den som tør) . så sjekk her inne først hvor jeg får mine daglige bulletiner fra Willie, hans liv og levnet : https://www.facebook.com/WillieNelson Jeg garanterer at Willie vil fortelle oss den dagen han virklelig legger trigger «på hylla» og har dratt sitt siste sukk og sin siste låt 😀
  Have fun take care (og finn flere uoppdagede oppdagelser)
  The best fra broder Ronald..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s