Finnes det egentlig hærfugler?

Ann-Maris innlegg.

«Pass på å være glad nå. Du vet ikke når det blir morsomt neste gang». Ukjent.

Jeg er veldig fugleintressert. Og jeg har sett bilder av hærfugl, Upupa epops og tenkt at den skulle jeg nok få se her hvor den angivelig bor.  Men studier i marken har ført til at jeg sterkt betviler at den overhodet finnes. Den kan angivelig kjennes på lyden, omtrent hoop-op-op.hærfugl

Den lyden har jeg hørt ofte rundt omkring her, og så langt, så vel, men: Heromdagen, når Marianne skulle teste tempen  i bassenget, gjett hvilken lyd hun frembragte i det 12,6 grader kalde vannet? Jo, denne: hoop-op-op!! Og så mange basseng uten oppvarming, og så mange potensielle badere rundt i alle hus, hmm? Jeg tror ikke fuglen finnes, jeg tror den lyden vi hører rundt om er frysesjokkede svømmere.

hoop-op-op

hoop-op-op

Fuglen er et falsum, ferdig med det . Bildet er Photoshop tenker jeg. En illusjon fattigere! Men det sparer meg jo for bryderiet med å snuse rundt i hagene i området på jakt etter Upupa epops.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s