Ferierapport fra Sylvester

P1040634

Hunder kommer når man roper på dem. Katter noterer seg det man sier og kommer eventuelt tilbake til saken.
Mary Bly

Sylvesters tassetrykk:

«Det er sikkert mange som lurer på hvordan jeg har det. De to jeg ferierer sammen med skriver mest om hva de gjør, turer, turer og atter turer. Men skriver de om hva jeg gjør mens de er på tur i mange timer? Neida, men det kan jeg fortelle; jeg må være inne!  Selv om solen skinner og fuglene synger forlokkende, må jeg tilbringe mange timer innendørs. Og det er bare fordi mor måtte ut for å hente meg hjem en dag. Jeg hoppet fra muren og ned i naboens hage for å sjekke forholdene.

katt1020845 Kunne jeg vite at det var umulig å komme opp igjen? Det var forresten mye spennende i nabohagen, jeg vurderte sterkt å klatre videre til neste nabo, men ombestemte meg fordi lokkeropene fra mor ble forstyrrende. Det endte med at jeg overga meg og mor fikk bære meg hjem. 

I går skulle de på tur til Ria de Formosa for å se på fugler. Se på fugler!! P1040592Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har forklart mor at fugler er ikke til for at man skal se på dem, men for å fanges og spises. Skjønner hun hva jeg sier? Neppe, hun har litt tungt for det av og til. 

Det må jo innrømmes at av og til er samboerne mine gode å ha. Her om dagen satt vi alle tre hygget oss si solen, jeg på gjerdet og de andre satt med en kald øl og sludret og sladret. Da brøt helvete løs, jeg har kanskje ikke fortalt at det er minst en nabokatt som gjerne vil ha mitt revir? Det er altså det, og jeg var helt uforberedt da han kastet seg over meg – vill jakt gjennom hagen. Forsmedelig nok løp jeg først, så nabokatten og så mor. Jeg vet ikke hvem som skrek høyest, men jeg fikk overtaket da vi havnet under bilen (ikke mor), katten forsvant over muren, og jeg tror kanskje ikke det var helt og holdent min fortjeneste. Jeg har aldri vært en slåsskjempe. katt FiaHjemme er det vanligvis Fia som forsvarer oss mot fremmede katter.

Jeg fikk meg en alvorlig forskrekkelse her om dagen. Vi har en fin vanndam i hagen, jeg pleier å drikke av den. Jeg har ikke sett at de andre to bruker vannet til noe, så jeg har regnet med at det er der for min skyld. 

P1040514 P1040506Men skrekk og gru, plutselig var det plasking og spetakkel og der var begge to ute i drikkevannet mitt. Jeg ble så redd at jeg måtte løpe og gjemme meg bak bilen, det var virkelig et uhyggelig syn. De kom jo opp igjen og alt roet seg etterhvert. Heldigvis har vi en mann som kommer og renser vannet mitt av og til, så man kan drikke av det igjen etter denne forurensningen.

Flere rapporter kommer senere, egentlig har jeg det ganske fint her mens stakkars Fia må være hjemme i sne og kulde.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s