Vodafone og vi

Vodafone

link til Vodafone, nyttig når man skal til Portugal

Vodafone er teleselskapet vi bruker til internettforbindelse. Vår elskelig husvert Filomena lar oss bruke hennes kundeforhold så vi skulle slippe å kjøpe GB i løsvekt. Diverse problemer i starten gjør at vi er blitt godt kjent i butikken i Faro. Noen av de ansatte tar nok kaffepause når de ser at vi trekker kølapp, noen er tålmodige fordi de kan jo alltid dra enda en god historie om «de to gamle damene som alltid klarer å kludre til noe».

Men en av de ansatte anser vi som vår egen saksbehandler, han er alltid like blid, tålmodig og hyggelig. «Here we go again!» er mottoet. Jeg måtte kjøpe ny router fordi den jeg hadde gikk i gulvet og ville ikke lade, til slutt var det bare å overgi seg og kjøpe ny. Det fulgte med sim-kort som kan lades på antall timer.

Fordi vi klarte å bruke opp 15 GB før måneden var slutt lader vi titt og ofte.

Men nå, ny måned og nye GB, men så var det å få betalt regningen. Vi har ventet på faktura for desember, ville være sikker på at den var betalt før ny måned starter. Filomena sendte oss et dokument som hun sa var regningen. Det skulle vise seg å være vanskelig å få betalt. Ingen vanlig bankgiro eller faktura, men strekkoder. Det burde jo være greit, vi kan betale på bensinstasjonen eller postkontoret. De bare ristet på hodet og påsto at det manglet noe for å registrere betalingen.

Telefon til Filomena, avtalt møte på butikken i Faro, men damen kom ikke før vi allerede hadde plaget en ansatt, fått vite at det som skulle være en giro, var en slags kvittering, fått nok et sim-kort (nå har vi fire) og gitt opp for dagen.

Filomena kom etterhvert, hadde sendt oss feil dokument, men til syvende og sist viser det seg; tro det den som vil:

MAN BETALER IKKE REGNINGER PÅ FORSKUDD I PORTUGAL. Regningen blir sendt i etterkant. Merkelige greier, man lærer stadig noe nytt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s