Bortskjemt – jeg? Hørt sånt tøys!

Legg deg ikke opp i hva en katt foretar seg. Katter er hevngjerrige og vil før eller siden pisse i PC-tastaturet ditt.

Man har lett for å tillegge dyr menneskelige tanker og egenskaper, men dette er jeg sikker på etter å ha vært samboer med Sylvester i 14 år.

P1030342Sylvester: «Nå har jeg hele mitt liv hørt at jeg er den vakreste og snilleste, mest veloppdragne og klokeste katt i Norge, Sverige – og nå i Portugal. Mor har vist meg den tillit at jeg får vandre i mandeltrehagen uten at hun hyler og skriker etter meg, og jeg kommer hjem uten problemer.

Men nå blir det kritikk fordi jeg er litt kresen i matveien. Julaften bør man jo forvente noe helt spesielt. Og hva får man: Joda, Friskis tørrfor, greit nok som standard når man ikke liker det man ellers får.

Julematen, triste greier. P1030413Sheba ok i morges, men ikke til middag! Mor har kjøpt reker, men rekene ser jo ikke ut som hjemme, disse er store og bleke, jeg har fått servert rekene både rå og kokt – ikke fristende. Rester av pinnekjøtt pleier jo å være godt, men en munnfull var nok, samme gamle smaken – kom med noe annet, noe nytt og spennende!!!

Julegaven fra Ann reddet måltidet, en boks Gourmet med tunfisk. Men skrekk og gru, i morgen blir jeg vel igjen pådyttet fremmede reker eller fisk som aldri har svømt langs norskekysten.

P1030415Livet i Portugal er tøft for en katt, men når kvelden faller på kan jeg ligge i en stol foran peisen og det er ganske greit likevel. Mulig at noen av mine samboere gjerne ville sittet i den stolen, men sånt kan man ikke bry seg om. Er man sjef så er man sjef.»

Red.anm. Hvis noen lurer på hvorfor godstolen foran peisen er en plaststol se: http://wp.me/p44EJl-ut (stolleken i Filomenas hus)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s