Dårlig nett i helgen

Fra 1947: «Nå når Grimstad har fått fire telegraflinjer, har vi løst Grimstads behov for telekommunikasjon for all fremtid».

Mariannes innlegg

Vi har jo hatt som plan å skrive innlegg i bloggen hver dag, og det skal vi gjøre. Imidlertid har vi hatt elendig nett de to siste dagene, umulig å komme inn på noe som helst. I morgen mandag skal vi til Vodafone i Faro for en alvorsprat.

Dårlig nett gjør jo at vi ikke har fått med oss Norges gloriøse bragder på ski i dag. Eurosport vil ikke, men vi har fått med oss noen avisoverskrifter etter halvtimes venting. Flotte prestasjoner, spesielt av lilleBøe.

I dag har vi vært på et kjempestort loppemarked i Sao Bras de Alportel, kjøpt ting vi ikke har bruk for – og vi har slett ikke plass i kofferten til tingene vi ikke har bruk for.

P1020944Her hadde jeg tenkt å legge inn et bilde som eksempel på hva vi egentlig trenger, men ikke har plass til i kofferten; enorme terrakottakrukker på ca 500 l, men mangel på nett gjør at bildet ikke får være med. Der fikk jeg det til, gitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s