Ladere og dippedutter

Sagt om datamaskiner: There is no reason anyone would want a computer in their home, Ken Olson, styreformann i DEC (Digital Equipment Corp., 1977)

Mariannes innlegg

Jeg har en stor svakhet for ting og tang som kan koples til eller brukes sammen med PC’en eller nettbrettet.

Det har ført til at jeg har med meg ladere og kabler som fyller en skuff på kontoret her i Casa Lisboa (Filomenas hus). P1020919 Det finnes jo ingen standard tilkopling, så laderne tok opp mye plass og vekt i kofferten. Jeg hadde ikke plass til usb-kaffekoppvarmeren som jeg fikk av Ann for en stund siden.

Vi har med oss to PC’er, ett nettbrett, tre telefoner, trådløs høyttaler, selvfølgelig fotoapparat, router og GPS,  og jeg har en e-sigarett som også må lades. Det er stadig vekk dingser som piper og roper for å be om oppladning. Da blir det først å lete etter hvor kabelen ble brukt sist, og så å lete etter en ledig kontakt. Som i de fleste gamle hus er det dårlig med kontakter. Skjøteledninger er jo en fin ting, ellers er det jo å trekke ut støpselet til kaffetrakter, vannkoker, microen eller varmeovn.

Routeren oppfører ikke helt bra fordi den gikk i gulvet ved en flytting eller snubling i en skjøteledning. P1020903Den vil ikke lade og er derfor tapet fast i bordet for at den skal ligge i ro når vi klarer å overtale den til å jobbe litt. Det støtter seg til et lite pyntegipshus som vi har funnet i Filomenas hyller. Det er ikke et pålitelig system, mulig vi må kjøpe en ny router.

2 responses to “Ladere og dippedutter

  1. limpistol, da ser det bedre ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s