Snart jul, sies det

P1020701

Julestjernen før vinden herjet med den

Sagt om julen:

Send pakkene tidlig slik at postkontoret kan rote dem bort i tide til jul.

Mariannes innlegg

Det er jo unektelig ikke lenge til jul, men julefølelsen uteblir. Vi har kjøpt en stor, flott julestjerne, det skal man jo ha.   Vinden har vært stygg med planten i natt, tre grener mer eller mindre brukket i vinden. Det blåser, selv om det er 15,5 varmegrader nå er det litt grøssent.

Vi har tenkt å kjøpe juletre, på et kjøpesenter i Faro så vi «Nordic Christmas Tree» med rotklump. Hvis de har ett med litt nåler igjen i neste uke, kjøper vi det.

Det er lite julepynting i vår lille by, litt glitter rundt kasseapparatet på supern, litt pynt i et barvindu og sånt. Nabohuset var tomt da vi kom hit, nå er de tydeligvis kommet hjem og har pyntet trær og søyler med blinkende, farvede lys. Da er det høye gjerder og murer gjør nytten, vi ser ikke lysene direkte, skimter bare noe gjennom gjerdet.

P1020550

 

Faro by har ingen kommunal pynting grunnet dårlig økonomi, fornuftig nok. Det hindrer ikke handelsstanden i å boltre seg i pynteglede.
Vi har vært noen ganger på kjøpesenteret Forum Algarve for å få fikset nettforbindelse. Der er det jul for alle pengene. Pyntet til bristepunktet. Og juletreet på bildet var fabelaktig flott. Og det feller ikke nåler!

2 responses to “Snart jul, sies det

  1. æ like godt de der som feller nåler

    • Det gjør ikke jeg, men det som er helt sikkert at det blir ikke plastjuletre her i huset. Jeg har hørt rykter om at du har hatt ett?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s