vårt vinterhjem

Ann-Maris innlegg

Vi er travelt opptatt med å bo oss til. Det er et strålende fint hus, men det er noen særegenheter her, det kan man trygt si. Det er ikke snakk om at vi får gassen til å virke f.eks. Huseieren kom med ny flaske igår, men nei, vi må få tak i en handyman til å se på det.                                                                                                       En annen merkelig ting er at huset med sine 110 kvm. IKKE HAR NOE STED TIL YTTERTØY, SKO, VESKER OG PARAPLYER (sistnevnte ikke brukt ennå, men de skal jo bo et sted)! Det er merkelig. Man kommer rett inn i kjøkkenet, så det er litt logistikkarbeid før man kan sette seg ned etter anstrengende turer til nærbutikken (400 meter), nærkneipe (500 meter) og Sylvesters fluktrute de første dagene(150 meter). Tøffe tak. Sylvester har forresten sluttet å rømme.

Mitt soverom er i 3.etasje, det er litt vanskelig å definere etasjer egentlig, fordi det er så mye småtrapper og snubletrinn, men vi kaller det 3., eller kvisten. Der sitter et vindu helt oppunder taket (høyt), og ved klatring i en ganske tvilsom stige kan man komme ut på en takterrasse.

P1020806

Gevinsten for trappestyret er en fantastisk utsikt.         Omtalte soverom er utstyrt med en monstrøs sak- en treningsting som ser ut som en krysning mellom en jesuitterstrekkbenk og en garasjelift. Jeg kunne ikke drømme om å bruke den til annet enn garderobe, og det funker. Om bare ikke Marianne plutselig får for seg at hun skal pumpe jern, men risken er vel liten.

Mariannes terrasse er litt mere av den alminnelige typen med adkost rett og slett gjennom en dør, så enkelt.

ettermiddagsstemning, Mariannes terrasse.

ettermiddagsstemning, Mariannes terrasse.

Og utsikten er formidabel.    Noen              lysestaker,                                    blomsterkrukker og  litt tingeltangel av hjemmekoselig kaliber, så blir det hvor bra som helst.

Huset har to bad. Det ene har en sånn superdusjvegg med massasjemunnstykker og flere dusjhoder og det ser supert ut. Men Marianne har prøvd, og luksusen skjemmes unektelig av at den ikke vil gi fra seg varmt vann. «Min» dusj er mer ydmyk av utseende, men til gjengjeld gir den fra seg varmt vann på kommando, lett som en plett. Det finnes også badekar, med kjempestor avlastningsplass  for bøker og rødvinsglass, skal testes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s