Hei og velkommen til vår blogg

I dag reiser Ann-Mari og jeg til Algarve. Katten Sylvester er med i sin lille reisebag. Vi har leid et fint hus med god plass og en liten have. Vi skal være borte i tre måneder, og håper du synes det kan være interessant å titte innom bloggen vår av og til.

Vi har jo skrevet en del allerede og håper noen vil sjekke ditt og datt av dette. Vi tar gjerne imot kommentarer og kritikk. Er det vanskelig å finne frem i menyene, noe som ikke funker, eller kanskje til og med positive kommentarer. 🙂

DSC02323P1020461

Akkurat nå skulle jeg ønske vi var framme, det blir sikkert noe trøbbel med Sylvester. Jeg har med meg «bleier» og kladder, vann og mat. Men jeg har lest i reglementet at kapteinen kan bestemme at hvis dyret er til plage, kan man bli satt av flyet. Hvordan det skal skje med et direktefly tør jeg ikke tenke på !

Oppdatering kommer når vi får nett, det er for klønete å bruke telefonen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s