fisk

Mat og drikke her i ströket dreier seg mye om fisk, kylling, frukt og grönnsaker, ja og gris ikke å forglemme. Saftige oksebiffer finnes antagelig på riktig fine resturanter, men vi holder oss jo mest i det rurale, og det er mye godt her.
Vi bor en bit fra kysten, i Moncarapacho, og dröm om forblöffelsen da det lördag morgen sto an bil med en fiskehandlerdame og kasser med iset, flott fersk fisk av mange slag. Bråstopp, vi skulle ut, men kunne ikke motstå fisken, så inn igjen med byttet. Den ble senere behörig filetert og fritert, med den fölge at röykvarsleren hylte og bar seg og husverten måtte komme med stige og demontere uvesenet.
For å väre sikret tilgang på omega 3, eller fordi vi liker det; vi har også spist torskerogn og skal blötlegge klippfisk i kveld. Snakk om helseferie! Dessuten går vi tur i terrenget hver dag, og innholdet i fruktsalaten i dag er hentet i veikanter og ute i skogen, med unntak av 1 banan og en skvett portvin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s