surdeig

Ann-Maris innlegg.

Dette er ikke engang en spøk.

Jeg har bestemt at surdeigen min også har godt av et klimaskifte i vinter. Den skal få bli med til Filomenas hus i St.Barbara de Nexe. Surdeigshotellene er blitt så dyre etterhvert, omtrent som kattepensjonater eller bilverksteder, der de våker over pasienten/klienten om natten. Sura skal få smake fremmede melsorter, det blir spennende. Som alle skjønner, spenning er et relativt begrep.

Det er mulig at jeg legger henne i dvale før turen, som tar ca. 24 timer. Jeg vil helst ikke at hun begynner å boble og breie seg i håndveska, det kan bli fatalt. Mumietørr og stabilt sideleie er tingen. Det skal gå fint, undrer på om sikkerhetskontrollen på Arlanda har ansatt surdeigsspanere?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s