Om kofferter og deres hemmelige liv.

En ny, stor, fin koffert, uberørt av nådeløse transportbånd og sørgelige merkelapper fra fordums  moro, så lovende OG SÅ LITEN? Hvordan kan det store flotte rommet bli så overfylt (vekt ennå ikke nevnt) bare av det aller mest nødvendige såsom: blomstertråd, vevramme, heklenål, kaffetrakter, kjølebag,forsikringspapirer, badedrakt, raggsokker….jeg kunne ramse lenge. Alle disse greiene veier absolutt ingenting, tilsammen 40 kg eller noe deromkring, og enda ligger det hauger med livsnødvendigheter deponert overalt i huset og skal være med, enda alle vet at travelling light er greia. Dette blir ikke enkelt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s