Reiseblogg/ferieblogg eller reisedagbok?

Jeg har alltid store planer om å skrive reisedagbok når jeg er på tur. Til en viss grad gjør jeg det, men hvor lenge? Jeg har mange reisedagbøker som inneholder ditt og datt om steder jeg har vært.  Problemet er at jeg skriver hver dag i 3-4 dager, så blir det sånn; «.. er så trett, jeg skriver litt før jeg legger meg», «tar det i morgen tidlig, mens jeg ennå husker alt», «jeg noterer stikkord, så skriver jeg senere…». Alle vet hva «senere» betyr!P1020465

Men hva med en reiseblogg? Det må jo være noe man selv kan ha glede av selv om ingen andre leser den. Det var Anns idé, og jeg hoppet på den. Vi har arbeidet med den i snart 3 måneder og er ennå ikke fornøyd med utseendet. Vi har studert andre blogger fra inn- og utland for å få et fornuftig oppsett.

Vi flytter på menyer, sider og innlegg. Det leses på hjelpefiler, det skal lages stikkord og kategorier, og helst mange bilder. Vi mister innlegg, finner dem igjen, og – i det hele tatt!

På den annen og tredje side skal jo en blogg også oppdateres, helst hver dag. Fikser vi det, eller blir det det samme som med reisedagboken: «Jeg skriver etter  frokost, lunsj eller middag»? Ikke tale om, har vi bestemt! Her skal det arbeides 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s